Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
薛漢
Hsieh Han  ♂
Aliases:  薛





 
Filmography (1966-1992)
 
  副導演 (1 film)
    喜怒哀樂 (1970)    
  演員 (186 films)
    英雄烈女 (1966)    
    鐵血兒女 (1967)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    龍門客棧 (1967) ... 朱驥
    一代劍王 (1968) ... 印獅
    血城 (1968)    
    情關 (1968)    
    掌門人 (1968) ... 孔烈
    新娘與我 (1969)    
    飛賊 (1969)    
    黑風嶺 (1969) ... 金振武
    鐵娘子 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    十三妹 (1969) ... 赤面虎
    翠屏山 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    黑帖 (1969) ... 鐵羅漢
    龍城十日 (1969) ... 哈喇
    黑沙村大決鬥 (1969) ... 竇石虎
    龍虎風雲 (1970) ... 萬霸
    烈火 (1970) ... 金柱
    黑旋風 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970) ... 二師兄單飛
    喜怒哀樂 (1970)    
    一夫官聞 (1971)    
    俠女 (1971) ... 魯定庵
    刺蠻王 (1971) ... 陸大剛
    萬里雄風 (1971) ... 何其毒
    十萬金山 (1971)    
    劍 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    黑白道 (1971) ... 李二尤
    縱橫天下 (1972) ... 耶律元
    黑吃黑 (1972) ... 鮑通
    壁虎遊龍 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    仇 (1972)    
    大盜 (1972)    
    狂風沙 (1972) ... 雷一炮
    獨臂拳王 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    大小通吃 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    赤手空拳 (1973) ... 山本清夫
    山東老娘 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    女豪傑 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    四大天王 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    中國怪談 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    吃人井 (1974) ... 銅頭八爺
    痴情玉女 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    戰地英豪 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    包公奇案 (1975)    
    少女俘虜營 (1975)    
    虎穴屠龍 (1975)    
    獵人 (1975)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    辣椒兵團 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    陰陽有情天 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    大圈套 (1977)    
    血玉 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    搏命 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    老虎崖 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    天涯未歸人 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    香火 (1979)    
    追命人 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    茅山道人 (1979) ... 金彪
    百戰保山河 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    源 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    大地親情 (1980)    
    奇巧人物 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    終身大事 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    傻兵立大功 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    誰敢惹我 (1981)    
    戒賭 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    苦戀 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    失節 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    天下第一 (1983)    
    誘惑 (1983)    
    黑玫瑰 (1983)    
    安安 (1984)    
    兄弟有種 (1986)    
    天龍地虎 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 巴格魯
    金門砲戰 (1986)    
    竹籬芭外的春天 (1986) ... 何父
    烽火佳人 (1987)    
    Devil Dynamite (1987)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    殺手輓歌 (1989)    
    戰龍計劃 (1989)    
    異域 (1990) ... 老董
    五湖四海 (1992)