Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嘉凌(1)
Chia Ling  ♀





 
Filmography (1972-1984)
 
  演員 (57 films)
    仇 (1972)    
    忍 (1972)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    獵人 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    天后 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    神環 (1976)    
    劍霜刃 (1976) ... 雲九娘
    七靈寶塔 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    包青天 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    刺客 (1976)    
    聖劍風雲 (1977)    
    望春風 (1977)    
    追龍 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    燈籠街 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    古銅蕭 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    香火 (1979)    
    追命人 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    大湖英烈 (1980)    
    有我無敵 (1980)    
    奇門奇術 (1982)    
    寒江秋水 (1984)