Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃崇年
Wong Sung-Nin  ♂





 
Filmography (1952-1978)
 
  副導演 (10 films)
    鬥氣夫妻 (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    招財進寶 (1960)    
    蘆花河會母 (1961)    
    斷橋產子 (1962)    
    吸血神鞭 (1963)    
    打龍袍 (1964)    
    龍膽 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969)    
  場記 (15 films)
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    滿堂吉慶 (1956)    
    廣東順母橋 (1958)    
    寶鼎明珠 (1958)    
    貞娥刺虎 (1960)    
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    灕江河畔血海仇(上集) (1963)    
    人海雙雛 (1964)    
    魔宮神掌(下集) (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    玉面煞星 (1969)    
    玉面煞星 (1969)    
    玉面煞星 (1969)    
  演員 (45 films)
    摩登新娘 (1952)    
    魂斷望夫山 (1955)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    小歌女 (1958)    
    黑吃黑 (1961) ... 律師
    魔犬追兇 (1961)    
    風塵俠侶 (1961)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    龍鳳奇緣 (1962) ... 店小二
    神秘兇殺案 (1962)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    夜半人狼 (1963) ... 醫官
    薄命紅顏 (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    恨海情天 (1964)    
    大家姐 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    改造小姐 (1964) ... 林超
    佳兒佳婦 (1964) ... 沈部長
    香港屋簷下 (1964)    
    人海雙雛 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    一滴俠義血(下集) (1965)    
    糊塗大偵探 (1965) ... 大懵成
    珍珠淚 (1965)    
    化身情人 (1965)    
    如花美眷 (1966)    
    法網情絲 (1966)    
    快樂年華 (1967)    
    玉女飛龍 (1967)    
    教子殺父皇 (1967)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    情人不要忘記我 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    大情人 (1968)    
    飛女正傳 (1969)    
    偷心賊 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    少林寺拳法 (1976) ... 丁
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    講數 (1977)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)