Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余漢祥
Yu Han-Hsiang
 
Filmography (1965-1985)
 
  導演 (50 films)
    寶島櫻花戀 (1965)    
    良心賊 (1965)    
    女乞丐 (1965)    
    胭脂虎 (1965)    
    離別公用電話 (1965)    
    諜網姊妹花 (1966)    
    搖籃橋情淚 (1966)    
    怪影淚痕 (1966)    
    地獄花 (1966)    
    阿狗兄與藝妲 (1966)    
    大本乞丐 (1967)    
    怪俠燒酒仙 (1967)    
    人之初 (1967)    
    呆子養父 (1967)    
    情人橋 (1967)    
    無緣一世人 (1967)    
    阿西入城 (1968)    
    神鏢 (1968)    
    無緣的人 (1968)    
    落花恨 (1968)    
    迷你太太 (1968)    
    阿花生貴子 (1969)    
    無三不成禮 (1969)    
    失身恨 (1971)    
    情婦 (1971)    
    劉三二齒遊寶島 (1971)    
    女人與生活 (1971)    
    上海灘 (1972)    
    女性的復仇 (1972)    
    旅社風波 (1972)    
    失身 (1973)    
    牛家大院 (1974)    
    蛇女奇聞 (1974)    
    一寸法師 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    海魔 (1974)    
    鬼屋艷遇 (1975)    
    名門正派 (1977)    
    古銅蕭 (1978)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    蛇郎君 (1978)    
    廖添丁 (1979)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    土包子打通關 (1980)    
    鄭元和與李亞仙 (1980)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    心事啥人知 (1982)    
    浪女 (1985)    
    中國邪術(符法奇兵鬥魔女) (1985)    
  編劇 (1 film)
    落花恨 (1968)