Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳少佳
Chan Siu-Kai  ♂
Aliases:  陳紹佳,   陳少雄





 
Filmography (1963-2006)
 
  演員 (163 films)
    萬劍之王 (1963) ... 辰已
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    七俠五義 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    玉面飛狐 (1968)    
    神刀 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    神鞭俠 (1968)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    小武士 (1969)    
    三招了 (1969)    
    報仇 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    快活林 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    除霸 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    警察 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    血証 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    朋友 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    電單車 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    七面人 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    後生 (1975)    
    神打 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    油鬼子 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    天龍八部 (1977)    
    佛山贊先生 (1978)    
    唐山五虎 (1979)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    教頭 (1979)    
    七煞 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    奇招 (1979)    
    踢館 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    請帖 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    武松 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    幫規 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    花煞 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    火拼油尖區 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    日劫 (1983)    
    馬後砲 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    再見七日情 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    血玫瑰 (1988)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    黑社會以和為貴 (2006)