Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王千源
Wang Qian-Yuan  ♂
Aliases:  王錦鵬





 
Filmography (2006-2017)
 
  演員 (18 films)
    阿司匹林 (2006)    
    即日啟程 (2008)    
    鋼的琴 (2010) ... 陳桂林
    雲下的日子 (2011)    
    風中的諾言 (2013)    
    黃金時代 (2014)    
    太平輪(上) (2014) ... 顧少校
    怪獸通緝令 (2014)    
    繡春刀 (2014) ... 盧劍星
    洋妞到我家 (2014)    
    解救吾先生 (2015) ... 張華
    在世界的中心呼喚愛 (2015)    
    那些女人 (2015)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    一切都好 (2016)    
    健忘村 (2017)    
    夜色撩人 (2017)    
    破·局 (2017)