Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁小龍
Bruce Leung Siu-Lung  ♂
Aliases:  梁財生





 
Filmography (1969-2019)
 
  動作設計 (28 films)
    窄梯 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    雙龍出海 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    香港小教父 (1974)    
    賭人頭 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    十二潭腿 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    阿燦正傳 (1980)    
    江湖情 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    娶錯老婆投錯胎 (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
  導演 (2 films)
    殭屍復活 (1988)    
    殭屍鬥巫師 (1988)    
  助理指導 (3 films)
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
  演員 (82 films)
    蓮花寨 (1969)    
    斷魂刀 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    天龍八將 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    霹靂拳 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    淘氣公主 (1972)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    香港小教父 (1974) ... 王雷
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 彭老大
    賭人頭 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 李小龍
    破戒 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977) ... 鬼腳七
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    廣東十虎 (1978) ... 周泰
    刁禽雙絕 (1979) ... 趙高
    大教頭與騷娘子 (1979) ... 霍栩
    十二潭腿 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    江湖檔案 (1980)    
    阿燦正傳 (1980)    
    達摩五形拳 (1980)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    幫規 (1982)    
    風生水起 (1983)    
    通天拍檔 (1984)    
    殭屍復活 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988) ... 佛跳牆
    如來八卦棍 (1988)    
    功夫 (2004) ... 火雲邪神
    功夫無敵 (2007) ... 也叔
    軍雞 (2007) ... 望月謙介
    蠍子 (2008) ... 赤城
    功夫廚神 (2009) ... 黃秉基
    龍鳳店 (2010) ... 陳珍珍
    最危險人物 (2010)    
    越光寶盒 (2010) ... 火云邪神
    打擂台 (2010) ... 林良淳
    截拳道 (2010)    
    神通佛影 (2011)    
    太極1從零開始 (2012) ... 董爺
    無間罪:僵屍重生 (2012)    
    八卦宗師 (2012)    
    不二神探 (2013) ... 劉星 (劉金水二叔)
    劍河 (2014)    
    唐荊川 (2014)    
    午夜蝙蝠 (2015)    
    七號公館 (2018)    
    功夫聯盟 (2018)    
    火雲邪神之修羅麵具 (2019)    
    中華武王 (2019)    
    如珠如寶 (2019) ... 龍叔
    火雲邪神之降龍十八掌 (2019)