Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁小龍
Bruce Leung Siu-Lung  ♂
Aliases:  梁財生





 
Filmography (1970-2018)
 
  動作設計 (26 films)
    餓虎狂龍 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    雙龍出海 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    香港小教父 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    阿燦正傳 (1980)    
    江湖情 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
  導演 (1 film)
    殭屍鬥巫師 (1988)    
  助理指導 (3 films)
    趕盡殺絕 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    死對頭 (1973)    
  演員 (76 films)
    斷魂刀 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    黃色殺手 (1972)    
    淘氣公主 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    死對頭 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    香港小教父 (1974) ... 王雷
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 彭老大
    賭人頭 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    破戒 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 李小龍
    黃飛鴻四大弟子 (1977) ... 鬼腳七
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    廣東十虎 (1978) ... 周泰
    飛渡捲雲山 (1978)    
    十二潭腿 (1979)    
    龍門豪客 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979) ... 趙高
    大教頭與騷娘子 (1979) ... 霍栩
    瘋拳癲腿 (1979)    
    武師,花旦,大流氓 (1980)    
    達摩五形拳 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    阿燦正傳 (1980)    
    旋風連環腿 (1980)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    幫規 (1982)    
    風生水起 (1983)    
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    通天拍檔 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988) ... 佛跳牆
    如來八卦棍 (1988)    
    功夫 (2004) ... 火雲邪神
    功夫無敵 (2007) ... 也叔
    軍雞 (2007) ... 望月謙介
    蠍子 (2008) ... 赤城
    功夫廚神 (2009) ... 黃秉基
    龍鳳店 (2010) ... 陳珍珍
    最危險人物 (2010)    
    越光寶盒 (2010) ... 火云邪神
    打擂台 (2010) ... 林良淳
    截拳道 (2010)    
    神通佛影 (2011)    
    太極1從零開始 (2012) ... 董爺
    八卦宗師 (2012)    
    無間罪:僵屍重生 (2012)    
    不二神探 (2013) ... 劉星 (劉金水二叔)
    劍河 (2014)    
    唐荊川 (2014)    
    午夜蝙蝠 (2015)    
    功夫聯盟 (2018)