Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁小龍
Bruce Leung Siu-Lung  ♂
Aliases:  梁財生





 
Filmography (1969-2019)
 
  動作設計 (27 films)
    窄梯 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    猛虎下山 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    香港小教父 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    阿燦正傳 (1980)    
    英雄好漢 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    如來八卦棍 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
  導演 (2 films)
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    殭屍復活 (1988)    
  助理指導 (3 films)
    死對頭 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
  演員 (82 films)
    蓮花寨 (1969)    
    斷魂刀 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    淘氣公主 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    香港小教父 (1974) ... 王雷
    三傻笨探小福星 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 彭老大
    賭人頭 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    黑帶空手道 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 李小龍
    黃飛鴻四大弟子 (1977) ... 鬼腳七
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    破戒 (1977)    
    廣東十虎 (1978) ... 周泰
    飛渡捲雲山 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979) ... 趙高
    大教頭與騷娘子 (1979) ... 霍栩
    阿燦正傳 (1980)    
    達摩五形拳 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    幫規 (1982)    
    風生水起 (1983)    
    通天拍檔 (1984)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988) ... 佛跳牆
    殭屍復活 (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    功夫 (2004) ... 火雲邪神
    功夫無敵 (2007) ... 也叔
    軍雞 (2007) ... 望月謙介
    蠍子 (2008) ... 赤城
    功夫廚神 (2009) ... 黃秉基
    龍鳳店 (2010) ... 陳珍珍
    最危險人物 (2010)    
    越光寶盒 (2010) ... 火云邪神
    打擂台 (2010) ... 林良淳
    截拳道 (2010)    
    神通佛影 (2011)    
    太極1從零開始 (2012) ... 董爺
    無間罪:僵屍重生 (2012)    
    八卦宗師 (2012)    
    不二神探 (2013) ... 劉星 (劉金水二叔)
    劍河 (2014)    
    唐荊川 (2014)    
    午夜蝙蝠 (2015)    
    七號公館 (2018)    
    功夫聯盟 (2018)    
    火雲邪神之降龍十八掌 (2019)    
    火雲邪神之修羅麵具 (2019)    
    中華武王 (2019)    
    如珠如寶 (2019) ... 龍叔