Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳志道
Enoch Chan Chi-Tou  ♂
Aliases:  醫樂,  伊諾

 
Filmography (2007-2019)
 
  片頭設計 (1 film)
    人間蒸發 (2013)    
  特別視效 (24 films)
    鬼計 (2007)    
    三不管 (2008)    
    流浪漢世界盃 (2009)    
    人間蒸發 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    大茶飯 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    重生 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    雛妓 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    紐約紐約 (2016)    
    原諒他77次 (2017)    
    我要發達 (2017)    
    大師兄 (2018)    
    中英街1號 (2018)    
    廉政風雲 (2019)