Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳志道
Enoch Chan Chi-Tou  ♂
Aliases:  醫樂,  伊諾


 
Filmography (2007-2019)
 
  片頭設計 (1 film)
    人間蒸發 (2013)    
  視覺特效總監 (24 films)
    天生愛情狂 (2012)    
    小時代 (2013)    
    大茶飯 (2014)    
    青春鬥 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    碟仙碟仙 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    雛妓 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    紀念日 (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    我要發達 (2017)    
    原諒他77次 (2017)    
    閨蜜2 (2018)    
    中英街1號 (2018)    
    廉政風雲 (2019)    
  特別視效 (7 films)
    鬼計 (2007)    
    三不管 (2008)    
    流浪漢世界盃 (2009)    
    消失的子彈 (2012)    
    懸紅 (2012)    
    重生 (2014)    
    愛.革命 (2018)    
  視覺特效指導 (4 films)
    蠍子 (2008)    
    殭屍 (2013)    
    人間蒸發 (2013)    
    陀地驅魔人 (2015)    
  視覺特效製片 (4 films)
    原諒他77次 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)    
    追龍 (2017)    
    大師兄 (2018)