Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金燕玲
Elaine Kam Yin-Ling  ♀
Aliases:  金燕鈴





 
Filmography (1973-2018)
 
  演員 (94 films)
    串串風鈴響 (1973)    
    女人面面觀 (1974) ... 馮玲玲
    女魔 (1974)    
    水為財 (1974) ... 艾美
    販賣人口 (1974) ... 青蘭
    運財童子小祖宗 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    雌雄變 (1975) ... 馮玲玲
    酒吧女郎 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    撈女日記 (1975) ... 豔女
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    無奇不有 (1975) ... 馬嘉莉
    九龍城風波 (1977)    
    夜驚魂 (1982) ... Nancy
    拍拖更 (1982)    
    少爺威威 (1983) ... 殺手
    表錯七日情 (1983) ... 雷繼持情婦
    鬼掩眼 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983) ... 仙姐姐
    腦魔 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    窺情 (1984) ... 老王妻
    伊人再見 (1984)    
    行錯姻緣路 (1984)    
    三文治 (1984)    
    傾城之戀 (1984) ... Louise
    我為你狂 (1984) ... 阿馨
    奸人鬼 (1984)    
    青蛙王子 (1984) ... 仁妻
    我愛羅蘭度 (1984) ... 余達仁妻
    偷情 (1985) ... 尊尼妻
    歡場 (1985)    
    女人心 (1985) ... 朱琳琳
    老友鬼鬼 (1985) ... 金燕玲
    拖錯車 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    地下情 (1986) ... 廖玉屏
    夢中人 (1986)    
    老娘夠騷 (1986) ... Gigi
    人民英雄 (1987) ... 阿萍
    三對鴛鴦一張床 (1988) ... 黃大芬
    三人世界 (1988) ... 玲阿姨
    褲甲天下 (1988) ... 美
    大丈夫日記 (1988)    
    血玫瑰 (1988) ... 方虹
    我要逃亡 (1988) ... 張老師
    伴我闖天涯 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    緣份遊戲 (1989) ... 查理的姐姐
    忠義群英 (1989) ... 洪妹
    說謊的女人 (1989) ... Sabrina
    豬標一族 (1990) ... 雲英梅
    牯嶺街少年殺人事件 (1991) ... 金老師
    三人做世界 (1992) ... Elaine
    月光少年 (1993)    
    獨立時代 (1994) ... 二姨媽
    麻將 (1996) ... 紅魚母
    宋家皇朝 (1997) ... 倪桂珍 (宋查理的妻子)
    玻璃之城 (1998) ... 外婆
    生死戀 (1998) ... Cliff母親
    半支煙 (1999) ... 煙仔母
    玻璃樽 (1999) ... 阿不母
    心動 (1999) ... Helen
    有時跳舞 (2000) ... May
    小百無禁忌 (2000) ... 小百母親
    一一 (2000) ... 敏敏
    煎釀三寶 (2004) ... Barbra
    蘋果 (2007) ... 王梅
    兄弟 (2007) ... 譚信天妻
    那個傻瓜愛過你 (2007)    
    逆戰 (2012) ... 風玲
    一個複雜故事 (2013)    
    深藍 (2013)    
    北京遇上西雅圖 (2013) ... 黃太
    北京愛情故事 (2014)    
    京城81號 (2014)    
    踏血尋梅 (2015) ... 美鳳
    三城記 (2015) ... 月榮母
    捉妖記 (2015)    
    一念無明 (2016)    
    失戀日 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    我的蛋男情人 (2016)    
    泡沫之夏 (2016)    
    29+1 (2017)    
    催眠裁決 (2018)    
    兄弟班 (2018) ... 健母
    有一種喜歡 (2018)