Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
康凱(2)
Hong Hoi (2)  ♂





 
Filmography (1970-2001)
 
  演員 (52 films)
    二郎神楊戩 (1970)    
    追命殺手 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    愛的秘密 (1971)    
    威震四方 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    擂台 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    拳影 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    女蛟龍 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    大惡寇 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    同居 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    色中餓鬼 (1975) ... 李子安
    搭錯線 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    色香味 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    騙財騙色 (1976) ... 珠寶店員工
    洞房艷事 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    賭王大騙局 (1976) ... 沙摩斯
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    雙胞胎的故事 (1978)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    走不完的路 (1980)    
    月夜斬 (1980)    
    上行列車 (1981)    
    活寶行大運 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    最毒婦人心 (1986)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    變色狼 (1993)    
    標心 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    蜀山傳 (2001)