Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李榮章
Lee Wing-Cheung (1)
 
Filmography (1974-1985)
 
  監製 (1 film)
    花女情狂 (1985)    
  副導演 (10 films)
    哪吒 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    中國超人 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    香港奇案 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    應召名冊 (1977)    
    四二六 (1977)    
    賣身契 (1978)    
    流氓千王 (1981)    
  導演 (5 films)
    壞小子 (1980)    
    阿燦有難 (1981)    
    黑圈套 (1982)    
    摧花者死 (1983)    
    一脫求生 (1984)    
  編劇 (15 films)
    江湖子弟 (1976)    
    應召名冊 (1977)    
    四二六 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    大路強人 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    流氓千王 (1981)    
    阿燦有難 (1981)    
    黑圈套 (1982)    
    摧花者死 (1983)    
    一脫求生 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    瘋狂遊戲 (1985)