Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓國材
Hon Kwok-Choi  ♂
Aliases:  韓國才





 
Filmography (1969-2011)
 
  動作設計 (5 films)
    四大跛拳 (1979)    
    橋王一哥古惑九 (1980)    
    文成公主 (1986)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    千火玫瑰 (1992)    
  製片 (1 film)
    魅醒時份 (2002)    
  監製 (1 film)
    虎膽群英 (1988)    
  導演 (1 film)
    龍譚大鱷 (1985)    
  演員 (133 films)
    椰林春戀 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    無名英雄 (1971) ... 賭客
    拳擊 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    蕩寇灘 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    精武門 (1972)    
    猛虎下山 (1973) ... 傻小子
    師兄出馬 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    除霸 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    義劫愛神號 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 擦鞋仔
    下流社會 (1976) ... 蘇大蝦
    大懵成 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976) ... 1:
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    玩火的人 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 草蜢仔
    四二六 (1977)    
    入冊 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    講數 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    大林巴 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    扮豬食老虎 (1978)    
    一零八 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    發財埋便 (1978)    
    撈過界 (1978) ... 老郝
    廣東十虎 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    馬場風暴 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 空相
    四二八 (1978)    
    大躍進 (1978)    
    四大跛拳 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    六三三 (1979) ... 排骨才
    毒計 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979) ... 杜均
    毒計 (1979)    
    奇門怪招爛頭蟀 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    爛命一條 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    邪 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    發圍 (1980)    
    歡樂神仙窩 (1981) ... 狗蝨仔
    大毛見小毛 (1981) ... 畢小毛
    大力小水手 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    追女仔 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 孫勻才,阿才
    猛龍福星 (1981)    
    佳人有約 (1982)    
    最佳拍檔 (1982) ... 蛇仔明
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    2.5 cm (1982) ... 烏龍神探
    追男仔 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    少爺威威 (1983)    
    生死決 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983) ... 蛇仔明/邊緣人
    走火炮 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    大鱷群英 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    偷情 (1985)    
    偷情四響砲 (1985) ... 李廣仙
    三寶鬧深圳 (1985)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    鱷降 (1986)    
    龍發堂 (1988)    
    女藍風雲 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    四度誘惑 (1991)    
    四海遊俠 (1992)    
    男盜女娼 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    千火玫瑰 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    金榜題名 (1996) ... 灰水
    艷降勾魂 (1999)    
    火燒走馬崗 (2000)    
    魔劫 (2000)    
    驚天情殺案 (2000)    
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    辣手美人 (2000)    
    魅醒時份 (2002)    
    大隻佬 (2003)    
    天地有情 (2003)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
  策劃 (3 films)
    爛命一條 (1980)    
    無悔行動 (1990)    
    公海強姦風暴 (1993)