Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許冠英 (1)
Ricky Hui Koon-Ying  ♂





 
Filmography (1972-2004)
 
  演員 (64 films)
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    叛逆 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    毒女 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    天網 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 無賴乙
    鬼馬小天使 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    香港73 (1974) ... 修仔弟
    聲色犬馬 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    發錢寒 (1977) ... 雞泡
    大林巴 (1978)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    錢作怪 (1980)    
    摩登保鑣 (1981)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    摩登天師 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    1/2段情 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    A計劃續集 (1987)    
    猛鬼差館 (1987) ...
    猛鬼學堂 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    大話神探 (1988) ... 阿英
    霸王花 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    奸人本色 (1988)    
    合家歡 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    發達秘笈 (1989) ... 查理斯
    新半斤八兩 (1990) ... 烏蠅
    捉鬼專門店 (1991)    
    神算 (1992)    
    新殭屍先生 (1992)    
    水滸笑傳 (1993) ... 西門慶
    花田囍事 (1993) ... 夫人
    初戀無限Touch! (1997)    
    大贏家 (2000)    
    我要做Model (2004)    
    浪漫春情 (2004)