Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許冠英 (1)
Ricky Hui Koon-Ying  ♂





 
Filmography (1972-2004)
 
  演員 (64 films)
    壁虎 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    七十二家房客 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    毒女 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    艷女還魂 (1974)    
    天網 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 無賴乙
    鬼馬雙星 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    香港73 (1974) ... 修仔弟
    聲色犬馬 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    發錢寒 (1977) ... 雞泡
    狗咬狗骨 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    大林巴 (1978)    
    錢作怪 (1980)    
    摩登保鑣 (1981)    
    摩登天師 (1982)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    1/2段情 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    神探朱古力 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    猛鬼差館 (1987) ...
    A計劃續集 (1987)    
    霸王花 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    奸人本色 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    大話神探 (1988) ... 阿英
    發達秘笈 (1989) ... 查理斯
    合家歡 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    新半斤八兩 (1990) ... 烏蠅
    捉鬼專門店 (1991)    
    神算 (1992)    
    新殭屍先生 (1992)    
    花田囍事 (1993) ... 夫人
    水滸笑傳 (1993) ... 西門慶
    初戀無限Touch! (1997)    
    大贏家 (2000)    
    我要做Model (2004)    
    浪漫春情 (2004)