Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳思成
Chen Si-Cheng  ♂

 
Filmography (2001-2018)
 
  導演 (3 films)
    北京愛情故事 (2014)    
    唐人街·探案 (2015)    
    唐人街探案2 (2018)    
  演員 (15 films)
    法官媽媽 (2001) ... 張帥
    桃花燦爛 (2004) ... 亦文
    春風沉醉的晚上 (2009) ... 羅海濤
    七小羅漢 (2010) ... 九紋龍
    守望者 (2011)    
    太極1從零開始 (2012) ... 陳耕耘
    太極2:英雄崛起 (2012) ... 陳耕耘
    全民目擊 (2013) ... 陳導
    製服 (2013)    
    一路順瘋 (2013) ... 章開
    逃出生天 (2013) ... 李健樂
    惡作劇之吻 (2014)    
    北京愛情故事 (2014)    
    煎餅俠 (2015)    
    唐人街探案2 (2018)    
  編劇 (4 films)
    一路順瘋 (2013)    
    北京愛情故事 (2014)    
    唐人街·探案 (2015)    
    唐人街探案2 (2018)