Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱鐵和
Chu Tit-Wo  ♂





 
Filmography (1974-1995)
 
  演員 (53 films)
    生死關頭 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    神奇奪命計 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    出冊 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    鬥串 (1978)    
    問你怕未 (1978)    
    漩渦 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    家法 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    奇招 (1979)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    碧血劍 (1981) ... 黃真
    領野 (1981)    
    武館 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    幫規 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    血雙 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    血汗金錢 (1983)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    扭計雜牌軍 (1986) ... 金大枝
    A計劃續集 (1987) ... 順親王手下
    奇蹟 (1989)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990) ... 陳 Sir
    怒火威龍 (1991)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992) ... 阿虎
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993) ... 寧王使者
    赤腳小子 (1993)    
    功夫特警 (1995)    
    再世情未了 (1995)