Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏健
Wei Jian (1)
Aliases:  魏建
 
Filmography (2003-2015)
 
  監製 (7 films)
    隱婚男女 (2011)    
    正骨 (2013)    
    對不起,我愛你 (2014)    
    搖滾水果 (2015)    
    公路美人 (2015)    
    誘狼 (2015)    
    墓穴迷城 (2015)    
  導演 (1 film)
    搖滾水果 (2015)    
  演員 (1 film)
    搖滾水果 (2015)    
  編劇 (1 film)
    搖滾水果 (2015)    
  執行監製 (2 films)
    一代宗師 (2013)    
    智取威虎山3D (2014)    
  出品人 (4 films)
    香火 (2003)    
    桃花燦爛 (2004)    
    彩票也瘋狂 (2007)    
    畫皮 (2008)