Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚家明
Patrick Tam Kar-Ming  ♂

 
Filmography (1980-2014)
 
  副導演 (1 film)
    雪花與秘扇 (2011)    
  故事 (1 film)
    雪兒 (1984)    
  導演 (8 films)
    名劍 (1980)    
    愛殺 (1981)    
    烈火青春 (1982)    
    雪兒 (1984)    
    最後勝利 (1987)    
    雪在燒 (1988)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    父子 (2006)    
  美術 (6 films)
    最後勝利 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    雪在燒 (1988)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    小心間諜 (1990)    
    父子 (2006)    
  剪接 (7 films)
    阿飛正傳 (1990)    
    天長地久 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    大你 (2002)    
    黑社會 (2005)    
    父子 (2006)    
    魔警 (2014)    
  配樂 (1 film)
    愛殺 (1981)    
  編劇 (5 films)
    名劍 (1980)    
    烈火青春 (1982)    
    雪兒 (1984)    
    雪在燒 (1988)    
    父子 (2006)