Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉榮
Rachel Liu Rong  ♀


 
Filmography (1975-2019)
 
  監製 (6 films)
    一零 (2015)    
    德撲女王II:雙面鬼王 (2016)    
    危情密友 (2016)    
    孫悟空七打九尾狐 (2016)    
    德撲女王 (2016)    
    瘋狂希莉婭 (2016)    
  製片 (1 film)
    孔子 (2010)    
  策劃 (1 film)
    南俠展昭 (1975)    
  出品人 (21 films)
    孔子 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    等著你回來 (2010)    
    東成西就2011 (2011)    
    万有引力 (2011)    
    Hold住愛 (2012)    
    摩登年代 (2013)    
    一生一世 (2014)    
    洛克王國3:聖龍的守護 (2014)    
    北京紐約 (2015)    
    幸運是我 (2016)    
    機器之血 (2017)    
    脫皮爸爸 (2018)    
    西虹市首富 (2018)    
    紅海行動 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    廉政風雲 (2019)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    飛馳人生 (2019)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)