Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張季平
Chang Chi-Ping (1)
 
Filmography (1971-2014)
 
  美術 (39 films)
    一家人 (1973)    
    牡丹淚 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    愛情辰跑 (1975)    
    微笑 (1977)    
    蒂蒂日記 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    歡顏 (1979)    
    我們永遠在一起 (1979)    
    源 (1980)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    搭錯車 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    電梯 (1983)    
    在室男 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    結婚 (1985)    
    母牛一條 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    我們都是這樣長大的 (1986)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    報告典獄長 (1988)    
    桂花巷 (1988)    
    七匹狼 (1989)    
    晚春情事 (1989)    
    立體奇兵 (1989)    
    異域 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    反斗馬騮 (1993)    
    笑林小子 (1994)    
    祖孫情 (1994)    
    大稻埕 (2014)    
  剪接 (1 film)
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
  演員 (1 film)
    唐朝綺麗男 (1985)    
  服裝 (2 films)
    真假千金 (1971)    
    落鷹峽 (1971)