Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張季平
Chang Chi-Ping (1)
 
Filmography (1971-2014)
 
  美術 (39 films)
    一家人 (1973)    
    雲深不知處 (1975)    
    愛情辰跑 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    愛有明天 (1977)    
    微笑 (1977)    
    蒂蒂日記 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    歡顏 (1979)    
    我們永遠在一起 (1979)    
    源 (1980)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    電梯 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    搭錯車 (1983)    
    在室男 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    結婚 (1985)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    我們都是這樣長大的 (1986)    
    母牛一條 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    報告典獄長 (1988)    
    桂花巷 (1988)    
    晚春情事 (1989)    
    立體奇兵 (1989)    
    七匹狼 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    異域 (1990)    
    反斗馬騮 (1993)    
    祖孫情 (1994)    
    笑林小子 (1994)    
    大稻埕 (2014)    
  剪接 (1 film)
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
  演員 (1 film)
    唐朝綺麗男 (1985)    
  服裝 (2 films)
    真假千金 (1971)    
    落鷹峽 (1971)