Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王耀
Wong Yiu (2)  ♂
Aliases:  王耀恆,  王耀姮,  王耀垣,  王耀烜,  王恆





 
Filmography (1975-2000)
 
  動作設計 (20 films)
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    至尊威龍 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    陽陽俊 (1981)    
    七武士 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    好小子II (1986)    
    大頭仔 (1988)    
    海口人 (1989)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    大笑兵團 (1990)    
    大哥讓位 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    霹靂寶座 (1992)    
    菩提幽魂 (1993)    
    省港第一殺手 (1997)    
    金牌大探長 (1997)    
    狂飆古惑仔 (2000)    
  導演 (1 film)
    霹靂寶座 (1992)    
  助理指導 (6 films)
    舞拳 (1976)    
    拳精 (1978)    
    龍拳 (1979)    
    白髮魔女2 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
  演員 (76 films)
    馬哥波羅 (1975)    
    狐神 (1975)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    舞拳 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 賭場打手
    蔡李佛小子 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    九玫龍 (1977)    
    追龍 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    車馬砲 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    拳精 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    神龍 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    浪子快刀 (1979)    
    旅 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    大地勇士 (1980)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    龍的影子 (1981)    
    龍之忍者 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    七武士 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    鬼馬天師 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    好小子II (1986)    
    小生獻醜 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    江湖接班人 (1988)    
    魯冰花 (1989) ... 放牛伯
    海口人 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    大哥讓位 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    重案組 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    菩提幽魂 (1993)    
    (1995)    
    新搭錯車 (1995)    
    鳳舞九天 (1996)    
    街頭悍將 (1997)    
    黑金 (1997)