Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林萬掌
Lin Wan-Chang  ♂





 
Filmography (1975-1999)
 
  動作設計 (31 films)
    野貓八翻 (1979)    
    辛亥雙十 (1981)    
    紅粉游俠 (1982)    
    1938大驚奇 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    田莊阿哥 (1983)    
    女太保 (1984)    
    好小子 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    苦兒流浪記 (1987)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    報告典獄長 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    七匹狼2 (1989)    
    七匹狼 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    笑傲城巿 (1990)    
    遊俠兒 (1990)    
    大頭兵上戰場雜牌軍 (1991)    
    五湖四海 (1992)    
    劍奴 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    漫畫王 (1996)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    流氓學生 (1999)    
  導演 (4 films)
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    打通關 (1990)    
    日本版 (1999)    
  演員 (53 films)
    強與狠 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    劍霜刃 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    飄香劍雨 (1977)    
    水月門 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    蛇形刁手 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    追獵 (1978)    
    豬仔血淚 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    旅 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    遊方和尚 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    大殘拳 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    七武士 (1982)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    田莊阿哥 (1983)    
    女太保 (1984)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    勇者無懼 (1988)