Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳國仁
James Wu Kuo-Ren  ♂
 
Filmography (1975-2001)
 
  攝影 (24 films)
    刺客 (1976)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    小李飛刀 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    八絕 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    護花鈴 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    蓋世奇花 (1981)    
    撞鬼 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    擂台 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    龍發堂 (1988)    
    大陸行 (1988)    
    心跳時刻 (1989)    
    靈狐 (1991)    
    驅魔道長 (1993)    
    鍾馗嫁妹 (1994)    
  監製 (1 film)
    鬼女郎子 (1992)    
  導演 (12 films)
    忍者大決鬥 (1984)    
    忍無可忍 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    東方巨龍 (1988)    
    倩女雲雨情 (1989)    
    天師叔叔 (1990)    
    虎豹小子 (1991)    
    魔圖 (1992)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    威龍保鏢 (1999)    
    情不容義 (2000)    
    烈火女警花 (2001)    
  髮型 (3 films)
    獵人 (1975)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
  演員 (1 film)
    太極氣功 (1978)    
  策劃 (1 film)
    鬼面忍者 (1982)    
  編劇 (1 film)
    虎豹小子 (1991)