Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮至甲
Feng Chih-Chia
 
Filmography (1976-1994)
 
  製片 (16 films)
    我是一沙鷗 (1976)    
    愛的賊船 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    男孩女孩的戰爭 (1978)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    地獄天堂 (1980)    
    學生哥 (1980)    
    情探 (1981)    
    假如我是真的 (1981)    
    上海社曾 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    女賊 (1982)    
    情奔 (1983)    
    火燒島 (1990)    
  策劃 (2 films)
    瘋狂女煞星 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
  出品人 (2 films)
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    殺手的童話 (1994)    
  執行監製 (1 film)
    笑笑小酒渦 (1978)