Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖偉雄
Liu Wai-Hung  ♂





 
Filmography (1979-2018)
 
  製片 (1 film)
    狗仔大佬 (2001)    
  導演 (1 film)
    吉人天相 (1985)    
  演員 (43 films)
    新貼錯門神 (1979)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    江湖檔案 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    阿燦當差 (1981)    
    交叉零蛋 (1981)    
    阿燦有難 (1981) ... 馬天賜
    連環大鬥法 (1981)    
    阿燦出千 (1981)    
    Friend 過打 Band (1982) ... 啞仔
    摩登雜差 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    細圈仔 (1982)    
    摩登衙門 (1983)    
    小姐當差 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983) ... 高凌空
    伊人再見 (1984)    
    失婚老豆 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    吉人天相 (1985) ... 向日葵
    摩登神探 (1985)    
    我願意 (1985) ... Ben
    鐵血騎警 (1987) ... 廖阿燦
    南北媽打 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    八寶奇兵 (1989)    
    情義我心知 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    越柙飛龍 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    越柙飛龍 II 虎穴潛龍 (1992)    
    草莽英雌 (1992) ... 黎永強
    刑 (2000) ... 小馬
    狗仔大佬 (2001)    
    漫畫風雲 (2001)    
    太陽雨 (2006)    
    一家大晒 (2018)    
  策劃 (1 film)
    叔侄•縮窒 (1983)