Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李芷麟
Julie Lee Chi-Lun  ♀
Aliases:  李芷麒,  李芝麟





 
Filmography (1967-1984)
 
  演員 (87 films)
    秦雪梅 (1967)    
    王寶釧 (1967)    
    儂本多情 (1968)    
    野丫頭 (1968)    
    艷俠 (1969)    
    明日又天涯 (1969) ... 酒家女金鳳
    我還是永遠愛著你 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    感情的債 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    丈夫與我 (1969)    
    淚的小花 (1969)    
    黑風嶺 (1969) ... 花菁菁
    老爺夜總會 (1970)    
    鬼見愁 (1970) ... 玉兒
    濟公小神仙 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    有男懷春 (1970)    
    百萬新娘 (1970) ... 曼娜
    行行出狀元 (1970)    
    玉獅子 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    春宵花弄月 (1970)    
    痴心的人 (1970)    
    三娘教子 (1970) ... 劉氏
    蚌仙 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 寒綉琴
    五鳳朝陽 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    隴上春痕 (1971) ... 丁淑貞
    母與女 (1971)    
    吉屋招租 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    江湖半把刀 (1971) ... 玉鳳
    妙想天開 (1971)    
    真假千金 (1971)    
    母親與我 (1971)    
    金劍冤魂 (1971)    
    最長的約會 (1971)    
    白屋之恩 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    好夢連床 (1972)    
    淘氣三千金 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    花花世界 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    幾時再回頭 (1972) ... 陳美娜
    門當戶對 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    洞房奇譚 (1972) ... 秀蘭
    珠光寶氣 (1972)    
    夢醒不了情 (1972)    
    眼中釘 (1973)    
    負心的人續集 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    星星星 (1974)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    迷霧疑雲 (1974)    
    小姨懷春 (1975)    
    老虎崖 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    新紅樓夢 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    沙灘上的月亮 (1978)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979) ... 媚娘
    戀愛反斗星 (1980)    
    花伴舞春風 (1980)    
    小魚吃大魚 (1980)    
    心酸酸 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    我從山中來 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    孽種 (1980)    
    上行列車 (1981)    
    我的爺爺 (1982)    
    風車與火車 (1983)    
    單車與我 (1984)