Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐基明
Terry Tong Gei-Ming  ♂





 
Filmography (1980-1993)
 
  攝影 (1 film)
    忠義群英 (1989)    
  導演 (10 films)
    殺出西營盤 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    黃禍 (1984)    
    女人風情話 (1985)    
    忠義群英 (1989)    
    販母案考 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    與鴨共舞 (1992)    
    痴心劫 (1993)    
    大昅野 (1993)    
  美術 (1 film)
    123 (1980)    
  剪接 (1 film)
    販母案考 (1990)    
  執行監製 (1 film)
    與鴨共舞 (1992)    
  監製 (1 film)
    痴心劫 (1993)    
  故事 (1 film)
    拖手仔 (1982)    
  演員 (10 films)
    第一類型危險 (1980)    
    拖手仔 (1982)    
    俏皮女學生 (1982)    
    鬼線人 (1984)    
    好女十八嫁 (1988)    
    應召女郎1988 (1988)    
    望夫成龍 (1990)    
    與鴨共舞 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
  編劇 (2 films)
    販母案考 (1990)    
    與鴨共舞 (1992)