Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳一奇
Chen Yi-Qi  ♂

 
Filmography (2009-2019)
 
  監製 (1 film)
    雲下的日子 (2011)    
  製片 (2 films)
    鞦喜 (2009)    
    摩登年代 (2013)    
  策劃 (2 films)
    越光寶盒 (2010)    
    非狐外傳 (2013)    
  出品人 (30 films)
    非狐外傳 (2013)    
    香港仔 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    赤道 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    十月初五的月光 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    兇手還未睡 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    常在你左右 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    狂獸 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
    追龍 (2017)    
    洩密者們 (2018)    
    兄弟班 (2018)    
    棟篤特工 (2018)    
    死亡通知單 (2019)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    家和萬事驚 (2019)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    廉政風雲 (2019)    
  執行監製 (1 film)
    非狐外傳 (2013)