Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾慧冰
Maria Chung Wai-Bing  ♀
Aliases:  鐘慧冰





 
Filmography (1980-2016)
 
  副導演 (1 film)
    我要金龜婿 (1986)    
  製片 (4 films)
    龍咁威 (1981)    
    血洗唐人街 (1982)    
    小狐仙 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
  演員 (14 films)
    邪鬥串 (1980)    
    煲車 (1981)    
    I.Q. 爆棚 (1981) ... 女家長
    摩登保鑣 (1981)    
    血洗唐人街 (1982)    
    舐血的日子 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    雙龍出海 (1984)    
    花仔多情 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    殺之戀 (1988)    
    江湖告急 (2000) ... 冰冰
    幸運是我 (2016)    
  策劃 (2 films)
    盟 (1983)    
    連體 (1984)