Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李碧華
Lillian Lee Pik-Wah  ♀
 
Filmography (1981-2013)
 
  故事 (8 films)
    再生人 (1981)    
    胭脂扣 (1988)    
    誘僧 (1993)    
    青蛇 (1993)    
    霸王別姬 (1993)    
    餃子 (2004)    
    迷離夜 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
  策劃 (2 films)
    誘僧 (1993)    
    霸王別姬 (1993)    
  編劇 (15 films)
    父子情 (1981)    
    細圈仔 (1982)    
    窺情 (1984)    
    胭脂扣 (1988)    
    秦俑 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    川島芳子 (1990)    
    鬼幹部 (1991)    
    霸王別姬 (1993)    
    青蛇 (1993)    
    誘僧 (1993)    
    餃子 (2004)    
    三更2 (2004)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    迷離夜 (2013)