Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖夢覺
Liu Mung-Kok
 
Filmography (1933-1962)
 
  導演 (1 film)
    嫁錯郎 (1939)    
  演員 (63 films)
    傻仔洞房 (1933)    
    繁華夢 (1934) ... 曾財
    鄉下佬遊埠第三集 (1935) ... 傻仔
    馬介甫 (1935) ... 楊萬石
    鄉下佬遊埠續集 (1935) ... 傻仔
    孤寒財主 (1936)    
    密室怪人 (1936)    
    賣怪魚龜山起禍 (1936)    
    鄉下女艷史 (1937)    
    天下為公 (1937)    
    摩登武太郎 (1937)    
    三喜臨門 (1937)    
    精忠報國 (1937)    
    甜姐兒 (1937)    
    傻瓜得運 (1937)    
    鄉下佬探親家 (1937)    
    神出鬼沒 (1937)    
    荒村怪影 (1937)    
    廣昌隆恩仇記 (1937)    
    西湖女 (1937)    
    唐伯虎點秋香 (1937)    
    契女的秘密 (1937)    
    摩登貂蟬 (1937)    
    女人經 (1938)    
    六月飛霜 (1938)    
    龍城飛蔣 (1938)    
    八百壯士 (1938) ... 楊啟信
    拗碎靈芝 (1938)    
    柳曼玲 (1938)    
    飛將軍 (1938)    
    大平洋上的風雲 (1938)    
    喜相逢 (1938)    
    銷魂大姐 (1938)    
    姜太公 (1939)    
    嫁錯郎 (1939)    
    姑緣嫂劫 (1939)    
    金絲蝴蝶 (1939) ... 蕭雄
    人鬼奇緣 (1939)    
    夜光杯 (1939) ... 郭平
    女俠紅蝴蝶 (1939)    
    杜十娘怒沉百寶箱 (1939)    
    鬥氣夫妻 (1939)    
    續扭紋柴 (1939)    
    狸貓換太子包公夜審郭槐 (1939) ... 郭海壽
    七姐嫁八仙 (1939)    
    女攝青鬼 (1939)    
    棺材精 (1939)    
    續女攝青鬼 (1939)    
    真假武則天 (1939)    
    老婆奴 (1939)    
    口花花 (1939)    
    花公花婆 (1940)    
    神眼娥眉 (1940)    
    天涯慈父 (1941)    
    天賜良緣 (1947)    
    銷魂賊 (1948) ... 王大
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948) ... 王知府
    諜網恩仇 (1948)    
    四代同堂 (1948) ... 男花旦
    失魂魚 (1951)    
    阿福 (1951)    
    情比金堅 (1962) ... 大炮發
    苦雨春風 (1962) ... 大炮發
  編劇 (1 film)
    嫁錯郎 (1939)