Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李百齡
Keith Lee Pak-Ling  ♂
 
Filmography (1974-2003)
 
  副導演 (12 films)
    少林寺 (1976)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    蕭十一郎 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    孔雀王朝 (1979)    
    碟仙 (1980)    
  導演 (2 films)
    蜈蚣咒 (1982)    
    老鷹的劍 (1984)    
  場記 (9 films)
    朱門怨 (1974)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    辭郎洲 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    楚留香 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
  策劃 (13 films)
    皇家大賊 (1985)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
    懵仔多情 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    對不起,多謝你 (1997)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    有情飲水飽 (2001)    
    靚女差館 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    一蚊雞保鏢 (2002)    
    醉馬騮 (2003)    
  編劇 (4 films)
    廣東靚仔玉 (1982)    
    暗渠 (1983)    
    人民英雄 (1987)    
    醉馬騮 (2003)