Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳冠中
John Chan Koon-Chung  ♂





 
Filmography (1982-1998)
 
  監製 (3 films)
    補鑊英雄 (1985)    
    警賊兄弟 (1986)    
    操行零分 (1986)    
  故事 (2 films)
    老娘夠騷 (1986)    
    警賊兄弟 (1986)    
  演員 (12 films)
    等待黎明 (1984)    
    少女日記 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985) ... 陳議員
    女人心 (1985)    
    補鑊英雄 (1985)    
    平安夜 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    玫瑰的故事 (1986)    
    褲甲天下 (1988)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    棋王 (1991) ... 劉悅白教授
    黃色追殺令 (1998)    
  策劃 (10 films)
    愛人女神 (1982)    
    等待黎明 (1984)    
    花街時代 (1985)    
    聽不到的說話 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    異鄉故事 (1987)    
    不是冤家不聚頭 (1987)    
    愛情謎語 (1988)    
    忠義群英 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
  出品人 (3 films)
    忠義群英 (1989)    
    八兩金 (1989)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
  編劇 (8 films)
    烈火青春 (1982)    
    上海之夜 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    花街時代 (1985)    
    戀愛季節 (1986)    
    不是冤家不聚頭 (1987)    
    愛情謎語 (1988)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)