Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁麗霞
Leung Lai-Ha  ♀




 
Filmography (1954-1964)
 
  演員 (24 films)
    萬里行屍 (1954)    
    萬惡以淫為首 (1955)    
    春花日日紅 (1955)    
    拗碎靈芝 (1955) ... 阿玉
    紅拂女私奔 (1955)    
    富貴似浮雲 (1955) ... 阿素
    有事鍾無艷 (1955)    
    後窗 (1955)    
    雄寡婦 (1955)    
    黛玉歸天 (1956)    
    火 (1956) ... 方群
    乾隆皇大鬧萬花樓 (1956)    
    狀元狀扁女狀元 (1956) ... 歌姫
    小歌女 (1958)    
    浪子嬌妻 (1959)    
    翠翠姑娘 (1959) ... 鄉民
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960) ... 小玲
    火窟幽蘭 (1961) ... 看護
    大富之家 (1963)    
    天劍神筆 (1963)    
    千金之女 (1963) ... 唐秀蘭
    八表雄風 (1963) ... 道姑
    鬼新娘 (1964) ... 革命志士
    香港一婦人 (1964) ... 李太太