Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李泰亨
Lee Tai-Hang
 
Filmography (1979-1988)
 
  副導演 (10 films)
    爛頭何 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    老虎出更 (1988)    
  故事 (1 film)
    挑情 (1988)    
  導演 (2 films)
    風流冤鬼 (1984)    
    挑情 (1988)    
  策劃 (1 film)
    五郎八卦棍 (1984)    
  編劇 (4 films)
    長輩 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)