Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小龍(4)
Hsiao Lung (4)



 
Filmography (1959-1973)
 
  演員 (19 films)
    殺子報 (1959)    
    浦島遊龍宮 (1961)    
    甘露出世 (1961)    
    桃老大伏匪記 (1961)    
    大俠梅花鹿 (1961)    
    台北之夜 (1962)    
    女王蜂 (1962)    
    兩相好 (1962) ... 黃小龍
    妻在何處 (1963)    
    愁風愁雨割心腸 (1963)    
    落大雨彼日 (1964)    
    孝女的願望 (1965)    
    懷念的播音員 (1965) ... 德修少年
    靈肉之道 (1965) ... 國魂幼年
    情天玉女恨 (1965) ... 德修少年
    天涯俠侶 (1966)    
    七海小遊俠 (1966)    
    噫無情 (1967)    
    赤手空拳 (1973)