Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉鴻泉
Lau Hung-Chuen  ♂
Aliases:  劉洪全
 
Filmography (1974-1996)
 
  攝影 (51 films)
    逃獄犯 (1974)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    兵來賊擋 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    處決 (1981)    
    交叉零蛋 (1981)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    獵頭 (1982)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    生死決 (1983)    
    魔胎 (1983)    
    穿梭陰陽界 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    霹靂情 (1985)    
    豬仔出更 (1986)    
    壞女孩 (1986)    
    天使行動 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    靈幻小姐 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    最佳女婿 (1988)    
    女子監獄 (1988)    
    情義心 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    沉底鱷 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    聖戰風雲 (1990)    
    救命宣言 (1990)    
    豬標一族 (1990)    
    追日 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    猛鬼入侵黑社會 (1991)    
    俠盜高飛 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    剃刀情人 (1993)    
    神通 (1993)    
    新碧血劍 (1993)    
    人魚傳說 (1994)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    冒險遊戲 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    東方快車 (1996)    
    1/2 次同床 (1996)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    新喋血雙雄 (1996)    
  導演 (7 films)
    魔胎 (1983)    
    鬼線人 (1984)    
    哈林行動 (1986)    
    省港風雲 (1988)    
    追日 (1991)    
    剃刀情人 (1993)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)