Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉鴻泉
Lau Hung-Chuen  ♂
Aliases:  劉洪全
 
Filmography (1974-1996)
 
  攝影指導 (4 films)
    紅粉至尊 (1991)    
    冒險遊戲 (1995)    
    1/2 次同床 (1996)    
    新喋血雙雄 (1996)    
  攝影 (44 films)
    逃獄犯 (1974)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    地獄無門 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    交叉零蛋 (1981)    
    處決 (1981)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    獵頭 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    魔胎 (1983)    
    生死決 (1983)    
    穿梭陰陽界 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    霹靂情 (1985)    
    壞女孩 (1986)    
    豬仔出更 (1986)    
    監獄風雲 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    女子監獄 (1988)    
    情義心 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    最佳女婿 (1988)    
    我未成年 (1989)    
    沉底鱷 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    聖戰風雲 (1990)    
    救命宣言 (1990)    
    豬標一族 (1990)    
    駁腳差佬 (1991)    
    猛鬼入侵黑社會 (1991)    
    追日 (1991)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    俠盜高飛 (1992)    
    新碧血劍 (1993)    
    神通 (1993)    
    剃刀情人 (1993)    
    人魚傳說 (1994)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
  第二組攝影 (3 films)
    上海之夜 (1984)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    東方快車 (1996)    
  導演 (7 films)
    魔胎 (1983)    
    鬼線人 (1984)    
    哈林行動 (1986)    
    省港風雲 (1988)    
    追日 (1991)    
    剃刀情人 (1993)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)