Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓庚
Han Geng  ♂
Aliases:  한경



 
Filmography (2011-2017)
 
  演員 (18 films)
    建黨偉業 (2011)    
    第一大總統 (2011)    
    大武生 (2011) ... 孟二奎
    爲渴望而創 (2012)    
    致我們終將逝去的青春 (2013) ... 林靜
    把樂帶回家2013 (2013)    
    快樂到家 (2013)    
    智取威虎山3D (2014) ... 姜磊
    有一天 (2014)    
    前任攻略 (2014)    
    男歡·女愛 (2015)    
    萬物生長 (2015)    
    夏有喬木雅望天堂 (2016)    
    羅曼蒂克消亡史 (2016)    
    大話西遊3 (2016)    
    尋找羅麥 (2016)    
    建軍大業 (2017)    
    前任3:再見前任 (2017)