Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李賽鳳
Moon Lee Choi-Fung  ♀





 
Filmography (1981-2008)
 
  演員 (39 films)
    交叉零蛋 (1981)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    波牛 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 休班CID女友
    威龍猛探 (1985) ... 林小姐
    殭屍先生 (1985) ... 任婷婷
    夏日福星 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 史憬然
    殭屍家族 (1986) ... 阿芝
    天使行動 (1987) ... Moon
    盡訴心中情 (1988) ... 李小紅
    天使行動II火鳳狂龍 (1988) ... Moon
    獵魔群英 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    天使行動III魔女末日 (1989) ... Moon
    初到貴境 (1990)    
    水玲瓏 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    禿鷹檔案 (1991) ... 黃玫瑰
    天使特警 (1991)    
    夢醒血未停 (1991) ... 銀狐
    契媽唔易做 (1991)    
    衛斯理之霸王卸甲 (1991) ... 王安娜
    警網雄風 (1992)    
    '92霸王花與霸王花 (1992) ... Madam Lee
    新龍爭虎鬥 (1992) ... 李小鳳
    偷神家族 (1992) ... 小妹
    金三角群英會 (1992) ... 藍鷹
    天使狂龍 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    火種 (1993) ... 文彩蝶
    末路狂花 (1993) ... 阿美
    妙探雙嬌 (1993)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    天煞孤星 (2005)    
    助念新星 (2008)