Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳安琪
Angela Chan On-Kei  ♀



 
Filmography (1974-2012)
 
  攝影 (1 film)
    愛與狗同行 (2008)    
  導演 (5 films)
    窺情 (1984)    
    花街時代 (1985)    
    愛情謎語 (1988)    
    愛與狗同行 (2008)    
    三生三世 聶華苓 (2012)    
  剪接 (2 films)
    愛與狗同行 (2008)    
    三生三世 聶華苓 (2012)    
  策劃 (1 film)
    青春怒潮 (1986)    
  副導演 (2 films)
    夜驚魂 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
  監製 (2 films)
    愛與狗同行 (2008)    
    三生三世 聶華苓 (2012)    
  故事 (1 film)
    愛與狗同行 (2008)    
  演員 (6 films)
    香港73 (1974)    
    英倫琵琶 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    歌舞昇平 (1985)    
    殺妻二人組 (1986)    
    愛與狗同行 (2008)    
  編劇 (3 films)
    愛情謎語 (1988)    
    愛與狗同行 (2008)    
    三生三世 聶華苓 (2012)