Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
太保(1)
Tai Bo (1)  ♂
Aliases:  張嘉年,  張滌江





 
Filmography (1973-2017)
 
  副導演 (5 films)
    魔鬼天使 (1973)    
    七省拳王 (1974)    
    踢館 (1979)    
    龍之忍者 (1982)    
    皇家師姐 (1985)    
  演員 (143 films)
    龍爭虎鬥 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    大鐵牛 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    荷京喋血 (1978)    
    踢館 (1979)    
    師弟出馬 (1980) ... 田師父徒弟
    地獄無門 (1980)    
    鬼打鬼 (1980) ... 師爺
    蛇形醉步 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    連環大鬥法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    人嚇人 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 陳超女婿
    A計劃 (1983) ... 水警警員
    樑上君子 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    公僕 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    我們都這樣長大 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    四眼仔 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍的心 (1985) ... 鄰居
    警察故事 (1985) ... 蛇仔春
    妙探孖寶 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    大家發財 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    再見媽咪 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986) ... 馬輝
    執法先鋒 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    開心鬼精靈 (1986)    
    天賜良緣 (1987)    
    天官賜福 (1987)    
    養鬼仔 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    A計劃續集 (1987) ... 太保
    殭屍少爺 (1987)    
    幽靈王子 (1988)    
    繼續跳舞 (1988) ... 殺手
    飛龍猛將 (1988) ... 華心武手下
    鬼咁串 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    博命女殺手 (1988)    
    大丈夫日記 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    烈血風雲 (1988)    
    驚魂今晚夜 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    急凍奇俠 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    奇蹟 (1989) ... 港督
    猛鬼舞廳 (1989)    
    悲情城市 (1989) ... 妾兄
    再見王老五 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    新半斤八兩 (1990) ... 龍虎武師
    屍家重地 (1990) ... 盜寶者
    天師捉姦 (1990)    
    西環的故事 (1990) ... 泉哥
    脂粉雙雄 (1990)    
    密宗威龍 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    海狼 (1991)    
    妖魔道 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    大八掛 (1992)    
    音樂殭屍 (1992)    
    少年 ,安啦! (1992) ... 不良份子
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    飆車族 (1993)    
    血槍淚影 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    新碧血劍 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    醉拳II (1994) ... 路人
    畫魂 (1994)    
    終極獵殺 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    非洲超人 (1994)    
    鍾馗嫁妹 (1994)    
    救世神棍 (1995) ... 懷孕婦人丈夫
    狂野生死戀 (1995)    
    鬼巴士 (1995)    
    運財五福星 (1996)    
    危險任務 (1996)    
    懵仔多情 (1996)    
    一個字頭的誕生 (1997)    
    挑戰 (1997)    
    街頭悍將 (1997)    
    赤色玫瑰 (1997)    
    勇探 (1998)    
    上帝之手 (1999)    
    運轉手之戀 (2000) ... 蘇周
    生日夜驚魂 (2000)    
    豹女之奪命之旅 (2001)    
    極速殭屍 (2001)    
    黑狗來了 (2003)    
    神遊情人 (2006)    
    指間的重量 (2006)    
    爸… 你好嗎? (2009)    
    明媚時光 (2009)    
    父後七日 (2010) ... 父親
    電哪吒 (2011) ... 阿浪
    棄城 (2012) ... 特種部隊大隊長
    龍飛鳳舞 (2012) ... 林桑
    我不窮,我只是沒有錢 (2013)    
    躲貓貓 (2013)    
    詭鎮 (2014)    
    山豬溫泉 (2014)    
    踏血尋梅 (2015)    
    狂獸 (2017)    
  策劃 (1 film)
    上帝之手 (1999)