Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢國偉
Wilson Chin Kwok-Wai  ♂

 
Filmography (2011-2016)
 
  監製 (1 film)
    台北夜蒲團團轉 (2015)    
  故事 (2 films)
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    綁架丁丁當 (2016)    
  導演 (10 films)
    喜愛夜蒲 (2011)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    喜愛夜蒲2 (2012)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    羅馬嫁日 (2013)    
    黑色喜劇 (2014)    
    台北夜蒲團團轉 (2015)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
  執行導演 (1 film)
    美人魚 (2016)    
  演員 (10 films)
    喜愛夜蒲 (2011)    
    喜愛夜蒲2 (2012)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    重口味 (2013)    
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013) ... 韓
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    黑色喜劇 (2014)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    美人魚 (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
  策劃 (2 films)
    喜愛夜蒲 (2011)    
    喜愛夜蒲2 (2012)    
  編劇 (1 film)
    羅馬嫁日 (2013)    
 
 
Biography
 
  TVB producer