Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊紫瓊
Michelle Yeoh  ♀
Aliases:  楊紫琼





 
Filmography (1984-2018)
 
  監製 (3 films)
    天脈傳奇 (2002)    
    飛鷹 (2004)    
    窈窕紳士 (2009)    
  故事 (1 film)
    天脈傳奇 (2002)    
  演員 (28 films)
    貓頭鷹與小飛象 (1984) ... Miss Yeung
    夏日福星 (1985) ... 柔道教練
    皇家師姐 (1985) ... 吳洛茜
    皇家戰士 (1986) ... 楊子
    通天大盜 (1987) ... 楊寧
    中華戰士 (1987) ... 阿瓊
    警察故事III超級警察 (1992) ... 楊建華
    東方三俠 (1993) ... 陳三
    現代豪俠傳 (1993) ... 陳三
    新流星蝴蝶劍 (1993) ... 高寄萍
    武俠七公主 (1993) ... 夢青絲/獨孤貞
    太極張三豐 (1993) ... 秋雪
    超級計劃 (1993) ... 楊建華
    笑林小子II新烏龍院 (1994) ... 魔女/天魔
    詠春 (1994) ... 詠春
    7金剛 (1994) ... 方盈
    阿金 (1996) ... 阿金
    宋家皇朝 (1997) ... 宋靄齡
    星月童話 (1999)    
    臥虎藏龍 (2000) ... 俞秀蓮
    天脈傳奇 (2002) ... 白嫣飛
    飛鷹 (2004) ... 黃鷺鷺/飛鷹
    霍元甲 (2006)    
    黃石的孩子 (2008) ... 王老闆
    蘇乞兒 (2010) ... 俞大姐
    劍雨 (2010) ... 曾靜
    臥虎藏龍:青冥寶劍 (2016)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
  執行監製 (1 film)
    天脈傳奇 (2002)    
  出品人 (2 films)
    天脈傳奇 (2002)    
    飛鷹 (2004)