Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶大偉
David Tao Da-Wei  ♂





 
Filmography (1977-1990)
 
  導演 (1 film)
    糊塗福星闖江湖 (1979)    
  配樂 (2 films)
    迷你特攻隊 (1983)    
    好小子 (1986)    
  演員 (33 films)
    愛情大進擊 (1977)    
    十個嬌娃九個驕 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    糊塗福星闖江湖 (1979)    
    套房出租 (1980)    
    小丑對紅唇 (1980)    
    走不完的路 (1980)    
    神檯貓 (1981)    
    中國女兵 (1981)    
    大笑將軍 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    大追擊 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    無里頭島 (1982)    
    冒泡的小妞 (1982)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    1938大驚奇 (1983)    
    小妹小子牛仔褲 (1983)    
    四傻害羞 (1983)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    夜夜念嬌妻 (1984)    
    笑匠 (1984)    
    七隻狐狸 (1985)    
    少爺兵 (1985)    
    老少江湖 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    老虎來了 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    5711438 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    大頭兵 (1987)    
    遊俠兒 (1990)