Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬仁
Wan Jen

 
Filmography (1983-2014)
 
  監製 (1 film)
    超級大國民 (1995)    
  導演 (9 films)
    兒子的大玩偶 (1983)    
    油麻菜籽 (1983)    
    超級市民 (1985)    
    惜別海岸 (1987)    
    胭脂 (1992)    
    超級大國民 (1995)    
    超級公民 (1998)    
    大選民 (2004)    
    車拼 (2014)    
  演員 (2 films)
    海灘的一天 (1983)    
    我愛瑪莉 (1988)    
  出品人 (1 film)
    胭脂 (1992)    
  編劇 (7 films)
    帶劍的小孩 (1983)    
    超級市民 (1985)    
    惜別海岸 (1987)    
    胭脂 (1992)    
    超級大國民 (1995)    
    超級公民 (1998)    
    車拼 (2014)