Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何浩文(2)
Dominic Ho Hou-Man  ♂





 
Filmography (2010-2017)
 
  演員 (25 films)
    殭屍新戰士 (2010)    
    喜愛夜蒲 (2011)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    熱浪球愛戰 (2011)    
    人約離婚後 (2011) ... 婚禮兄弟
    喜愛夜蒲2 (2012) ... 阿輝
    天生愛情狂 (2012)    
    紮職 (2012) ... Michelle同學
    兜售回憶 (2013)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 梁二(大天二)
    好奇不滅 (2013)    
    第一次不是你 (2013) ... Vincent
    澀青298-03 (2013)    
    微交少女 (2013)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    鴨王 (2015)    
    猛龍特囧 (2015)    
    賭城風雲II (2015) ... 國際刑警
    鴨王2 (2016) ... 何巨峰
    失戀日 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    追龍 (2017) ... 伍國民