Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何浩文(2)
Dominic Ho Hou-Man  ♂





 
Filmography (2010-2017)
 
  演員 (25 films)
    殭屍新戰士 (2010)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    熱浪球愛戰 (2011)    
    人約離婚後 (2011) ... 婚禮兄弟
    喜愛夜蒲 (2011)    
    天生愛情狂 (2012)    
    紮職 (2012) ... Michelle同學
    喜愛夜蒲2 (2012) ... 阿輝
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 梁二(大天二)
    好奇不滅 (2013)    
    第一次不是你 (2013) ... Vincent
    澀青298-03 (2013)    
    微交少女 (2013)    
    兜售回憶 (2013)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    鴨王 (2015)    
    猛龍特囧 (2015)    
    賭城風雲II (2015) ... 國際刑警
    鴨王2 (2016) ... 何巨峰
    失戀日 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    追龍 (2017) ... 伍國民