Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱寶意
Emily Chu Bo-Yee  ♀





 
Filmography (1982-1993)
 
  演員 (30 films)
    九彎十八轉 (1982)    
    飛象過河 (1983)    
    龍的心 (1985) ... 珍妮
    醜小鴨 (1985)    
    英雄本色 (1986) ... Jackie
    奇緣 (1986) ... 斯娜
    富貴列車 (1986)    
    英雄本色續集 (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    凌晨晚餐 (1987) ... 林安芝
    魔高一丈 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    1哥 (1987)    
    猛鬼咒 (1988)    
    胭脂扣 (1988) ... 楚楚
    大劈棺 (1989)    
    英雄無膽 (1989)    
    倩女雲雨情 (1989) ... 小翠
    人鬼一家親 (1989)    
    孩子王 (1989)    
    心跳時刻 (1989)    
    黑皮鞋與白布鞋 (1989)    
    玄女幽魂 (1990)    
    義不容辭 (1990) ... 方思萍
    佈局 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    將邪神劍 (1993)