Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林兵
Lin Bing (1)  ♂





 
Filmography (1968-1992)
 
  監製 (1 film)
    中國車夫 (1974)    
  製片 (15 films)
    桃園三結義 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    大財神 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    王老虎搶親 (1970)    
    花心財神 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    心蘭的故事 (1972)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972)    
    頭號鐵人 (1973)    
    五色仙女 (1973)    
    紅葉小巨人 (1988)    
    女人不是弱者 (1988)    
  導演 (6 films)
    中國車夫 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    天地雙腿 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    風塵六傑 (1980)    
  演員 (16 films)
    飛燕女俠 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    金沙刀 (1969)    
    大草原 (1969)    
    武林六傑 (1969)    
    盜龍冠 (1969)    
    五色仙女 (1973)    
    為君愁 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    風塵六傑 (1980)    
    少林與太極 (1983)    
    女人不是弱者 (1988)    
    奪命女霸天 (1990)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
  策劃 (3 films)
    俠大兒乞 (1978)    
    風塵六傑 (1980)    
    憤怒的玫瑰 (1982)    
  編劇 (1 film)
    新死亡遊戲 (1975)    
  執行監製 (1 film)
    小廣東 (1974)    
  出品人 (3 films)
    老爺夜總會 (1970)    
    七十二煞星 (1978)    
    風塵六傑 (1980)