Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李文泰
Lee Man-Tai  ♂





 
Filmography (1969-1992)
 
  副導演 (1 film)
    黑龍 (1973)    
  演員 (121 films)
    虎山行 (1969)    
    藍色的夢 (1969) ... -
    十三妹 (1969)    
    大賊王 (1970)    
    鬼皮 (1970) ... 小宋
    神龍奇俠 (1970)    
    馬家溝 (1970) ... 王威
    觀音客棧 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    異鄉客 (1970)    
    恭喜發財 (1970) ... 田二
    雪路血路 (1970) ... -
    龍沐香 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    騙術奇譚 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    追擊 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    劍魂 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    馬永貞 (1972) ... 小客店老闆
    色字頭上一把刀 (1972)    
    伏虎榜 (1972) ... 瘋狼
    落葉飛刀 (1972)    
    快活林 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    功夫小子 (1972) ... 小麻皮
    水滸傳 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    黑龍 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    女警察 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 巡官
    碼頭大決鬥 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    無情街 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    電單車 (1974)    
    水為財 (1974) ... 殺手
    逃獄犯 (1974)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    舞拳 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    燈籠街 (1977)    
    南北雙俠 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    判決 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    血玉 (1977)    
    奔出江湖路 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    拳精 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    神捕 (1979)    
    決鬥死亡塔 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    大鷹王 (1979)    
    追命人 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    不夜城 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    敗家仔 (1981) ... 教頭
    天下第一 (1983)    
    逃出那條黑河 (1983)    
    撢武門 (1983)    
    策馬入林 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    大輪迴 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    好小子II (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    大哥讓位 (1991)    
    倩女還魂 (1992)    
    黑星風雲 (1992)    
    嘩鬼旅行團 (1992)