Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁翠賢
Chloe Leung Chui-Yin  ♀
 
Filmography (2012-2018)
 
  統籌 (6 films)
    紀念日 (2015)    
    碟仙碟仙 (2015)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    失戀日 (2016)    
    我要發達 (2017)    
    我的情敵女婿 (2018)    
  第二副導演 (1 film)
    過界 (2013)    
  場記 (10 films)
    天生愛情狂 (2012)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    好奇不滅 (2013)    
    黑色喜劇 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    小姐誘心 (2015)    
    四非 (2015)    
    沒女神探 (2015)    
    十月初五的月光 (2015)    
  策劃 (1 film)
    愛情奴隸獸 (2017)