Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃永恆
Horace Wong Wing-Hang  ♂
Aliases:  王永恆,  黃永

 
Filmography (1982-2018)
 
  攝影指導 (18 films)
    城市特警 (1988)    
    喋血雙雄 (1989)    
    濟公 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    飛虎雄心 (1994)    
    G4特工 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    大贏家 (2000)    
    特務迷城 (2001)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    生死速遞 (2004)    
    怪物 (2005)    
    神話 (2005)    
    美麗密令 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    一個人的武林 (2014)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    紅海行動 (2018)    
  攝影 (62 films)
    鯊魚燒賣 (1982)    
    天皇巨星 (1983)    
    刀馬旦 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    英雄本色續集 (1987)    
    倩女幽魂 (1987)    
    三人世界 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    阿郎的故事 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    吉星拱照 (1990)    
    愛的世界 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    新半斤八兩 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    鬼幹部 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    新難兄難弟 (1993)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993)    
    賭神2 (1994)    
    姊妹情深 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    十兄弟 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    食神 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    一個字頭的誕生 (1997)    
    B計劃 (1998)    
    喜劇之王 (1999)    
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    黑俠 II (2002)    
    豪情 (2003)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    千杯不醉 (2005)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    神選者 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    功夫之王 (2008)    
    內衣少女 (2008)    
    再生號 (2009)    
    撲克王 (2009)    
    翡翠明珠 (2010)    
    劍雨 (2010)    
    人間喜劇 (2010)    
    遍地狼煙 (2011)    
    殺手歐陽盆栽 (2011)    
    寶島雙雄 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    特殊身份 (2013)    
  第二組攝影 (2 films)
    金燕子 (1987)    
    賭俠 (1990)